Frågor och svar om covid-19

Vi följer utvecklingen av covid-19 (coronaviruset) i Sverige och myndigheternas rekommendationer och uppdaterar våra direktiv utifrån det. 

På vår informationsportal sammanfattar och uppdaterar vi löpande frågor och svar som berör covid-19 och personlig assistans.

Välkommen till oss!

Genom att välja oss som anordnare visar du oss ett stort förtroende. Det innebär att du gillar vårt koncept och vår arbetsmetod vilket vi värdesätter. Vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska vara nöjd med din assistans.

Erfarenhet

Hos oss på N.A. Care har vi lång erfarenhet av personlig assistans och fler av oss har själva arbetat som personliga assistenter.

Ett annat språk är inget hinder då vi är flerspråkiga.

Kvalitet

Kvalitet är viktigt för oss och vi har tillstånd hos IVO att bedriva verksamhet, kollektivavtal hos Vårdföretagarna och använder tidssystemet Aiai.

N.A. Care

N.A. Care är ett mindre assistansbolag med kraft och engagemang. Det är väldigt enkelt att välja oss som anordnare genom att kontakta oss. Efter informationsmöte och betänketid så kan vi gå vidare i processen och sköta all pappershantering med Försäkringskassan eller kommunen. Vi hjälper dig även med din uppsägning om du har en annan anordnare.